Ma a barátommal a Bitang Joe-ba mentünk el ebédelni. Szerintem Miskolcon ez a legjobb hamburgerező az összes közül.
A buci mindig friss a hús nagyon finom, és a zöldségek is általában frissek, és azt vettem észre, hogy szezonálisak is. Általában házi szósszal szoktam kérni mert az a legízletesebb ( igaz még nem próbáltam mással egyszer sem, de biztos hogy jobb mintha kechuppal vagy majonézzel enném.
Szoktunk hozzá sültkrumplit is venni mivel úgy az igazi. Viszonylag nagy adagot szoktak adni, és mindig frissen csinálják.
Szerintem a mennyiséggel sincs gond mivel mindenki akkorát vehet amekkorához éppen étvágya van. Ezt úgy értem, hogy van normál méret, nagy, és azt hiszem bitang a legnagyobb. Mind mellé oda van írva, hogy ez mégis mennyi hús adagot jelent. Személy szerint nekem éppen elegendő a normál adag is, mivel nem szoktam sokat enni, és így ettől mindig eltelek.
Maga a hely egyébként nagyon hangulatos és dizájnos, valamint a lányok akik felveszik a rendelést is nagyon kedvesek.
Aki miskolci, és egy jó hambira vágyik bátran ajánlom hogy próbálja ki, aki eddig nem tette volna. :)
Elnézést a képminőségért, kicsit sötét van odabent vakuzni meg nem akartam, nehogy észrevegyék már. :D
Megosztás a facebookon
Alapvetően húsimádó vagyok, de amióta itthon vagyok, és van időm főzni, ez lett az egyik kedvenc kajám. Az elkészítése elég egyszerű és gyors is.
Igazából az egész csak annyi hogy a megdinsztelt hagymára ráteszem a gombát, majd miután főtt egy kicsit, mehet rá egy fél pörkölt kocka. Végül, miután összekevertem a tejfölt a zafttal, mehet is a gombára. Ezután már csak meg kell várni míg szépen összeáll és lehet is enni. Én szoktam a tetejére reszelni sajtot is mert szerintem úgy pikánsabb.
Viszonylag gyakran készítem, bár csak akkor, ha a húgom nincs itthon mivel ő utálja a gombát. Bátran merem ajánlani azoknak akik szeretik a gombát mert tényleg egy egyszerű és finom étel. :)
Megosztás a facebookon